Post by inryfamucu on Feb 24, 2022 10:15:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wayward Souls ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wayward Souls IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sınırsız para hilesi ▞▞▞
▞▞▞ Wayward Souls 2022 version ▞▞▞
Elbette
Galaxy Shooter Battle 2021: Galaxy attack Παιχνίδια arcade dps
güzel rpg
Eğlenceli oyun, güzel sprite ve genel sanat. Sadece aşırı derecede adanmış ve yetenekli olanlar gülünç derecede zor, sınırda haksız 3. seviyeyi geçebileceğinden, en hardcore oyunculardan istediği fiyatına değer. Bunu satın alırsanız, geme içeriğinin çoğunu görmeyeceğinizi düşünün.
Bunu seviyorum, harika. Çok eğlenceli, tarzı seviyorum. Tek şikayetim zorluk. Gerçekten kötü müyüm bilmiyorum ama slime'larla savaşmaktan kesinlikle nefret ediyorum. Diğer her şeyden çok daha fazla güçlük çektiklerini hissediyorum. Ayrıca, altın kazancı biraz parlatılmalıdır. Çok değil, ama şahsen bunun en iyisi olmadığını düşünüyorum.
İnanılmaz üretim değeri
LÜTFEN ÖZEL DÜĞME DÜZENİNİ EKLEYİNİZ! Bu oyunu sevin, bir oyun kumandasıyla daha çok sevin. Geliştiricilerin bu oyunu daha da iyi hale getirmeye çalışmasına bayılıyorum
Bu tamamen beceri tabanlı atari tarzı zindan dövüşçüsü için dokunmatik ekran kontrolleri kusursuz. Oyun oldukça zordur ve tekrar değeri, her karakterle nasıl savaşılacağını öğrenmek ve her düşmana karşı sağlam stratejiler bulmaktır. Oyunu şiddetle tavsiye ederim.
Başlatma sırasında çöküyor. Sizi doğrudan oyun mağazasına götürür. Oynanamaz.
Eğlence oyunu
Oyun, Google play games spinner'a bağlandıktan sonra yüklenmeyecek. Geliştiricilere ulaştım ancak birkaç gün sonra yanıt alamadım. geri ödeme talep etmek zorunda kaldım
Güncellemeden bu yana oyun cihazıma yüklenmeyecek (Moto x). Bu işe yararsa harika bir oyun.
Wayward Souls ผจญภัย dgi
Wayward Souls Περιπέτεια jgh
Bu oyunu Nvidia Shield TV'de oynayamazsınız. Öğreticiyi sorunsuz oynayabilirsiniz, ancak öldüğünüz ve/veya karakter değiştirdiğiniz anda, arka plan müziği çalarken siyah bir ekran alırsınız ve etkileşim kurmanın hiçbir yolu yoktur. oyun. Ancak oyun donmuyor, çünkü çıkmak için geri düğmesini kullanmaya çalışmak, oyun içi menüden gerçekten çıkmak isteyip istemediğinizi doğruluyor. Oyundan çıkmaya ve yeniden başlatmaya zorlamanın yanı sıra önbelleği/verileri temizleme de çalışmıyor. Bu oyuna para harcadığım ve hatta öğreticiyi beğendiğim için kızgınım, sadece oynanamaz olması için
iyi oyun, ama optimize edilmemiş görünüyor. örneğin, uygulamayı simge durumuna küçültürken ve yeniden açarken, herhangi bir girdi kaydetmez ve böylece takılıp kalır. Bu, uygulamayı tamamen kapatıp yeniden açmanız gerektiği anlamına gelir.
Wayward Souls Pakikipagsapalaran ixsb
Kırık. Logo ekranında sonsuz dönen daire. Pixel 3'te bile.
Çarpıcı görseller, film müziği, hikaye ve dövüş içeren Wayward Souls, basitleştirilmiş bir rougelike ile modernize edilmiş bir SNES RPG klasiğinin karışımıdır. Cezalandırıcı zorluğu ve rastgele oluşturulmuş seviyeleri, haftalarca (saatlerce değil!) oynanabilirlik sağlar. Dürüst olmak gerekirse, Wayward türünün en büyük başlığıdır. Anywhere.Karanlık ruhları seviyorsanız, biraz zorlayıcı ve (çoğunlukla) sağlam haydut benzeri mekanikler (çok az hata) içeren retro/eski okul nostaljisini seviyorsanız... Bu oyunu seveceksiniz. Bunu bazen tam AAA bütçeli masaüstü bilgisayar oyunlarına tercih ederek oynuyorum. Çok eğlenceli, A. EKLENEN İÇERİK İÇİN TEKRAR 5 $ ÖDEYİM.
Bu oyun harika ama lütfen bir W A S D fiziksel klavye seçeneği ekleyin. Kullandığım tek akıllı telefonlar, sürgülü klavyeye sahip olan ve sadece dokunmatik ekranla böyle oyunları oynamaktan nefret eden akıllı telefonlardır. Teşekkürler!
Keşke Dark Souls olsaydı. Değil.Kesinlikle karanlık ama bu kadar yakın. Kontroller beklediğiniz kadar kötü ve oyun çok sığ. Bununla birlikte, bu platformdaki benzer oyunlarla olumlu bir şekilde karşılaştırır. Daha fazlası olmasını isteyen cep telefonu oyunlarıyla ilgileniyorsanız, muhtemelen beğeneceksiniz. İyi bir mobil oyun arıyorsanız, başka bir yere bakın. Bu oyun bazen çok sinir bozucu olabilir ve olacaktır. Altın elde etmek kolay değildir ve beceri maliyetleriniz çok hızlı bir şekilde artar, bu da onu korkunç bir eziyet haline getirir. Becerilerinizin çoğunun oyun üzerinde çok az etkisi olduğu gerçeğini de ekleyin, her zindanı temizlemeniz gerektiğinde bir patrona takılıp kalmak çıldırtıcı olabilir. bekar. zaman.
Super Stickman Golf'ten sonra Noodlecake'ye aşık oldum. O zamandan beri onu öldürüyorlar ve inatçı ruhlar da bir istisna değil.
Gerçekte çalışan oyun dokunmatik kontrolleri gibi Aksiyon haydut ?! *soluk çekiyorlar* Ama yapıyorlar ve oyun, zor ama saldırılarını telgraf eden düşmanlarla oldukça iyidir, bu yüzden çoğu zaman tepki vermeniz için zaman verilir. Tek şikayetim gfx. Ortamlar biraz çirkin ve bazen ayırt etmek zor. Kafam karıştı, girebileceğim ve giremeyeceğim alanlar. Bunun dışında oldukça tatlı ve affetmeyen bir deneyim. Diablo ve Dark Souls gibi hileli beğenileri veya oyunları seviyorsanız, keyif alacaksınız.
Kontrollerin hiçbiri çalışmıyor, karakterimi hareket ettirmeme izin vermiyor
En başından beri onu mükemmel yapacak olan gibi
Son derece eğlenceli, ancak uzun oyunlar sırasında çökmeler olabilir.
Oyun eğlenceli ve güzel bir atmosfere sahip. Ancak kontroller oyunu gerçekten daha da kötüleştiriyor.
eziyet
Müzik yok nedense
Harika bir oyun ama bulut depolamaya ihtiyacımız var! Cihazları değiştirirken tasarruf etmenin bir yolu.
İlk birkaç sefer eğlenceliydi, ama şimdi tekrar tekrar aynı şey. Ayrıca çeşitlilik yok, yapabileceğiniz 2 saldırı var ve vurulma garantiniz var. Artık eğlenceli değil.hareket kontrolleri böyle bir oyun için berbattı. 8 yolu bunun için iyi çalışmıyor. görselleştirilmiş bir hareket pedine ihtiyaç duyar
Müzik çalarken gri kule giriş ekranında takılıp kaldım. Menü yok, oyun başlatılamıyor. Harika şeyler duydum ama çalamıyorum!
Başlangıçta çökmeye devam ediyor
Wayward Souls Авантуристичке irgd
Oyun düzgün kapanmadığı için tüm ilerlemem rastgele bir noktada kaybolacak. Şimdi bunu denemekten korkuyorum. Saatler ve saatler süren ilerleme sadece gitmiş olacak. Bu oyunun var olduğunu hatırlayacaklarından ve düzeltmek için geri döneceklerinden şüpheliyim. Harika bir atmosfer ve aksiyon için kullanın.
Pek çok insan Dark Souls'u seviyorsanız bunu da seveceğinizi söyleyerek bu oyunu abarttı, ama ben sevmiyorum. Kontroller garip ve oyun sadece topal düşmanlarla tekrar ediyor. Üzgünüm, hissetmiyorum.
Sizi bütün bir zindandan tekrar geçmek zorunda kalmaya zorlayan, sürekli çökmelerle ciddi şekilde engellenen, oldukça eğlenceli, aksiyon odaklı Rogue Like oyunları. PC sürümündeki eksik nitelikler ve mekanikler, yani Abdroid bağlantı noktası (diğer birçok Android bağlantı noktası gibi) terk edilmiş durumda. Bir bluetooth harici kontrol cihazı ile bile, kontroller arzu edilen özelliklere sahiptir. Her hareket, özellikle hareket, hedefini aşmayı sever. Çarpma için değilse sorun değil.
Bir süre sonra sıkıcı oluyor. Birinin alabileceği çok fazla ceza var. XP sistemine ihtiyacı var. Düşmanları öldürmek başka türlü mantıklı değil
Bu küçük oyuna çok ama çok fazla saat harcadım. İçerik için onu tükettim. Birinci sınıf yazı ve hikaye, roguelike için oldukça iyi bir denge, sonsuz tekrar oynanabilir. Keşke bir devam filmi olsaydı - bu dünyayı biraz daha keşfetmeyi çok isterdim.
Kesinlikle Kanada'ya giden ölüm yolu kadar cilalı değil, ama yine de gerçekten eğlenceli bir oyun; ,99 için şikayet edemem! (Ara sahneler biraz düşük çözünürlüklüdür ve oyuncu hareketi en iyi değildir). Bunun karanlık ruhlar ve nükleer tahtın füzyonunun mobil versiyonu olduğunu söyleyebilirim. 99 sent için harika bir fırsat, teşekkürler roket kedisi!
Büyüleyici grafikler, "tamam" hikayesi, çeşitli sınıflar/karakterler (farklı oyun stili ve taktikleri), bol miktarda düşman, hoş bir ortam ve film müziği. Yükseltmeler çok pahalı: TEK bir karakter için hepsini almak için gerekli altını elde etmek ÇOK zaman alıyor. Ayrıca, çoğu pek bir fark yaratmıyor. Bazı forge yükseltmeleri çok cansız. Oyun zor ve cezalandırıcı. "Bir sonraki" güncelleme duyurulalı çok uzun zaman oldu.