Post by inryfamucu on Feb 24, 2022 10:21:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ CarX Drift Racing 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ CarX Drift Racing 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ limitsiz açarları fırıldaq edir ▞▞▞
▞▞▞ CarX Drift Racing 2 2022 version ▞▞▞
Niva
Bu oyun yaxşıdır, qrafika yaxşı oyundur, pis deyil, amma... deyirlər ki, oyun oflayndır, amma mən oyunu başlatdığımda və ya üç dəfə yenidən başladıqdan sonra oynadığımda internet tələb olunur
Ümid edirəm ki, carx küçəsi buraxıldıqdan sonra növbəti yeniləmə gecə rejimi, avtomobilin altındakı neon işıqlar, yeni xəritə, yeni avtomobil, onlayn otaqda əlavə oyunçu tutumu, məşq zamanı təkərlərin faizini silmək, onlayn otaqda vaxt məhdudiyyətini aradan qaldırmaq, pulsuz 360 görüntü kamerası, və HUD-u (hər şeyi) gizlədin, nəzarətçi simvolu istisna olmaqla.
Bu oyun ilk avtomobil x Racing 1 çıxanda heyrətamizdir, zəngli saat kimi daha yumşaq idi ⏰ lakin bu ikinci oyun böyük təkmilləşdirmədir, bu qədər avtomobil və müxtəlif xəritələr
Mən oyunu sevirəm...yaxşı qrafika...amma bu, 3-cü dəfə sildim ....çünki mən avtomobilimi fərdiləşdirirəm və geri daxil olanda... nəinki avtomobilim fərdiləşdirilməyib, həm də Mən hətta maşının sahibiyəm...məni maşının yanına qaytarmağımı istəyirdim...və pulum da azaldı...və bu 3 dəfə başıma gəldi, buna görə də bezdim.....belə heç də yaxşı deyil... mən həqiqətən tam 5 ulduz vermək istəyirəm... amma bu düzələnə qədər.... 2 ulduz....tək qrafika üçün.
Gözəldir amma bu yanacağı çıxarmalısan Çox bezdiricidir 10 dəqiqədən çox oynaya bilməzsən 😒 onu çıxarsan 5 ulduz verəcək
Cox eladi hamiya tovsuye edirem
Bu yeni yeniləməyə qədər oyun əyləncəli idi. 27-ci səviyyəyə yaxın, sikkələrlə "mustanq" almağa hazırdır. Onu yalnız 20 dollarlıq qızıl sikkə olan avtomobilə dəyişdirirlər. Əvvəllər pulsuz olan bir çox digər avtomobillərlə yanaşı. Sonra bütün avtomobillərin qiymətlərini ikiqat artırdı, lakin sikkələri əldə etməyi asanlaşdırmadı. Bu oyun əvvəllər çox zərif idi və indi iki dəfə çox vaxt aparır. Əgər bu oyunda irəliləyiş əldə etmək üçün 50-60 dollarınız yoxdursa, vaxtınızı boş yerə sərf etməyin.
CarX Drift Racing 2 مسابقه lwz
Əla keyfiyyət və avtomobillər çox dəqiqdir, lakin mexaniki seçim üçün keçid mümkünsə daha sürətli ola bilər
Oyunla bağlı qeyd etdiyim bir neçə problem var. Mənim oyunum digərlərindən fərqli olaraq yaxşı yüklənir, lakin bunu etdikdə bir ton faktura qüsurları olur. Bəzən maşınlarımı idarə edəcəm və sonra onlar tamamilə görünməz olurlar. Avtomobillərimə kuzov hissələri taxdığım zaman avtomobilin boyaları tamamilə yanmağa başlayır. (Bu hissə qarajınıza gedib başqa avtomobil seçərək və istədiyim avtomobili yenidən seçməklə asanlıqla düzəldilir) Və sonda daha da pisləşir. Oyun hələ də mükəmməldir, lakin bu məsələlərə gəlincə, bu problemlər hələ də böyük sövdələşmələrdir.
07 qızılla olmasaydı lap bomba olardı (kafi)
Farm Heroes Saga Казуальные elvv
😁👍 maşın sürəndə səs necə çıxır qəribədir.. amma reklamlar üçün dərhal qayıdır..🤔.. bunu düzəldin..🙄
Bu ən son yeniləmə mənim üçün oyunu pozdu. Çox vaxt oyun birbaşa çökür və mən menyuya daxil ola bildiyim zaman, teksturalar və menyu nasazlığı olur, ona görə də hara sürdüyümü görə bilmirəm. SONRA oyun çökür. İnanıram ki, onun oyunun yeni elementləri daha çox işə ehtiyac duyur. Şübhə edirəm ki, bu problemlərlə üzləşən tək mənəm...
Bu nə oyundu əəəəəəəəə 🤮🤮🤮🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮
Yaxşı, avtomobilin təkərləri çox uzun müddət fırlanır və işə salınması çox uzun çəkir və gecikir
Hər şey bahadır, bu oyunda server bərbaddır, mən hətta oyunu başlaya bilmirəm və sadəcə 93% yükləmə ekranında ilişib qalıb.
Düşünürəm ki, mənim sevimli tərəfim bu oyunun mövcud olmadığı hissə idi. O vaxt orijinal var idi və dünyada hər şey yaxşı idi. Təxminən 5 dəqiqə oturmaq məcburiyyətində qalmadım ki, bəzi laggy animasiya və telefonum isinməyə və qəzaya uğradı, mən imtina edib onu silməzdən əvvəl.
CarX Drift Racing 2 Racerspil lgx
Mən aydın şəkildə hər üç keçidi sağdan sola sürükləyirəm, lakin ikinci gecikmə kampaniya missiyasını demək olar ki, mümkünsüz edir. Gecikmə nə oldu. Bu oyunu onlayn oynamaqdan belə narahat olmayacağam...gördüyüm ən pis oyunlar, kampaniya səviyyələri çox ağırdır və avtomobil hətta drift etmir, bu drift oyunudur, ona görə də avtomobillər normal olaraq drift etməli, səviyyəni yüksəltməməlidirlər ki, sürüklənəcək.
ela
CarX Drift Racing 2 Carreras buqv
Lobbi adı əlavə edin və multiplayerdə söhbət edin.
Mən bu oyunu hər şeydən daha çox sevirəm, amma istəyərdim ki, siz düşünərək irəlilədikcə gümüş qazanmaq və eyni zamanda yüksək səviyyəyə qalxmaq daha asan olsun, amma bir kritik məqam yarış və ya multiplayerdə oynamaq üçün cəmi beş qaz qutusunun olmasıdır.
Çox yaxşı drift oyundur.
Belede
Bu, həqiqətən heyrətamiz bir oyundur. Məndə olan yeganə problem odur ki, oflayn oynadıqdan sonra internetə qoşuluram, bütün nailiyyətlərim, nəqliyyat vasitələrim, treklər və nağd pullar, qızıl sikkələr yox olur, bu, sərf olunan vaxt və səy, müəyyən bir səviyyəyə çatmaq və sahib olmaq üçün həqiqətən sinir bozucu və ağrılıdır. internet bağlantısı səbəbindən hamısını sıfırladı. Həmçinin bu oyunu daha istifadəçi dostu edin. Daha az real pul alışı, daha çətin sınaqlar, daha yüksək mükafatlar üçün onlayn çətinliklər Bundan başqa heyrətamiz oyun🔥
qaqa bu oyun j2 de niye açmir onu duzeltinde
Əlaaaaaaaaaaaa
Möhtəşəm oyun heyrətamiz qrafika, lakin bir təklif problemi pul qazanmaq üçün üyüdülmə məbləğidir. Hələ də ən yaxşı rəsm oyunu, QRAFİKA MÖHTƏŞƏMDİR, xüsusən də hərəkət bulanıqlığı tezliklə yaxşılaşır.
çox pisdiiiiii
Oyuna birdən çox sükan idarəetməsi əlavə etmək istəyirsinizsə, mövcud hər bir seçimdən istifadə edərək mükəmməl şəkildə idarə edə bildiyinizə əmin olun. Sizin əyilmə idarəetmələriniz həqiqətən oynanılmazdır. Bununla drift etmək onsuz da çətindir və sizdə olan treklər gülüncdür. Drift xətti deyə bir şey yoxdur, bu, qorxunc fikirdir. Həm də bu dərslik sadəcə birlikdə oynayan səhnələrin kəsilməsidir. Sadəcə oyununuzu təkmilləşdirmək üçün bir az vaxt sərf edin, mən hiss edirəm ki, dəhşətli kamera bucaqları və məcburi sürüşmənin altında yaxşı bir oyun var.
Bu oyuna nə qədər pul xərclədiyimdən sonra onların hələ də reklam olması xoşuma gəlmir. Maşınlar bahadır. Bütün qaz çənlərinin kilidini açmaq üçün pul ödədiyim üçün yanacaq çeşidi zarafatdır və hələ də məhdudlaşdırılır. Konsol versiyası kimi qaz çənlərini çıxarın!!! Bizə istəmədiyimiz avtomobillərimizi satmaq üçün mağazaya və həmçinin daha yaxşı multiplayerə, məsələn, lobbi və səsli söhbətə ehtiyacımız var. Daha yaxşı fərdiləşdirmə yaxşı olardı və daha yaxşı avtomobillər və melodiyalar və s. üçün ödəniş etmədən qazanmağı asanlaşdırar.
İndiyə qədər oynadığım ən yaxşı drift oyunu! Heç bir oyun Carx drift racing 2 ilə rəqabət edə bilməz!!! Sadəcə bir xahiş edirəm, maşınları ucuzlaşdırın, yeni başlayanlar üçün maşın almaq çox çətindir
Oyun ümumilikdə heyrətamizdir, lakin yanacaq qutuları bir az problemdir. Uzadılmış yanacaq ala bilsəm də, almasam da, tək bir kampaniya drifti etməyə çalışıram. Yanacağın miqdarını təxminən 10-20 artırmaq oyunu daha əyləncəli edəcək. Başlanğıcda səhv etdiyim üçün qaçışı yenidən başlatmağa davam edəndə cəmi 3 qutum qaldığını bilmək əsəbidir. Bilirəm ki, sizin reklam gəlirinizi bəyənirsiniz, lakin mən telefonumdan əla oyunu silməyi ciddi düşünürəm.
Mən oyunu oynamışam, yaxşı, qrafikası yüksək səviyyədədir və fizika ən yaxşısıdır. Amma 93%-dən sonra oynamaq istəyəndə wi-fi aktiv olduqda internet bağlantınızı yoxlayın deyir. Lütfən tjis düzəldin
Boş vəziyyətdə olan avtomobilin hərəkətini düzəldin. Əl əyləcini bassam da maşın hərəkət edir. Həmçinin dözümlülük və dağ konfiqurasiyaları üçün gunsai touge kimi daha çox xəritə qoyun, lütfən, qaralama işində təhlükəsiz daha çox yuvaya əks etdirmək üçün aynalı və əyri vinil əlavə edin.
Mən silməyə və yenidən quraşdırmağa cəhd etdim və hələ də dəhşətli dərəcədə gecikir, zəhmət olmasa bunu düzəldin, çünki bu, indiyə qədər oynadığım ən yaxşı mobil drift simulyasiya oyunlarından biridir, 5 ulduz verərdim, oyun düzgün idi, zəhmət olmasa, bizə məhəl qoymayın səhvlərin düzəldilməsi yenilənməsinə səbəb olur ki, bu, olduqca nəzərə çarpır, üstəlik, yarışa girdiyiniz zaman o, qəzaya uğrayır və qaz xallarınızı götürür və bu qədər qalib gələndə sizi bununla nə baş verdiyini itirməyə məcbur edir
Oyun nəzarətçi və təkər istifadəçiləri üçün çox əsaslıdır, idarəetmə çətin, lakin yaxşı qrafikadır
Ela.supr
əladir sadəce bir sey catmir 07 bahadir onu duzeltseler lap əla olar ona gore 4 ulduz verdim.
Yukleyirem pis olsa sikim bu var yoxun 😂
Noolar 07 dini qizildan cixarin olar yaxsi oyun
Şəxsi Oyun Yaxşıdır.. Amma Çox P2W
Bu oyun. Necə deyim. İlk oyun üçün konsol DLC kimi. Eyni oyunu 2 dəfə etməyi başa düşmürəm. Birincisi ilə eyni şeylərə malikdir. İş ondadır ki, ilk oyunda daha çox şey var. onların olduqları yerə çatması üçün illər lazım olduğu başa düşüləndir. Bu oyun yenicə buraxıldı. Amma indiyə qədər. Bir böyük epik oyun üçün hər şeyi ilk oyuna atmaq olardı. Digər neqativlər, qəbulun fərqli görünməsidir. həmişə bir kiçik kiçik sol və ya sağ ilə həyata spin.
Əla
Oyununuzu ilk dəfə yükləyəndə bilirdim ki, bu oyun driftinq oyunlarına alışmaq üçün müəyyən potensial əldə edəcək. Təkcə mexanikanın özü sələfi CarX Drift Race oyunundan fərqli olaraq diqqət mərkəzindədir. Amma trekə girərkən problem var; treki daxil etdiyiniz zaman problem var, lakin daxil olduğum trek mənim şəbəkəm və ya wifi data adlanan məlumat üçün istifadə etdiyinə görə üstümə düşdü. Düşünmürəm ki, bu oyun bir şeyə görə oflayn oynanılsın, o da wifi data buferlənməsidir.
sadəcə niyə.. deyir ki, internet yoxdur, mən məlumatı saxlamadım (çünki bu nadir hallarda olur) ona görə də onu yenidən quraşdırdım və sonra deyir ki, texniki xidmət altında bütün son məlumatlarımı itirmişəm.
Mən buna nifrət edirəm, çünki onlar orijinal Hoonigan-ı götürüb onu drift yük maşını və ya Ken blokunun yük maşını ilə əvəz ediblər.
Niva gəlsə 5 ulduz verərəm
Babatdi