Post by inryfamucu on Feb 24, 2022 10:33:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ace Attorney: Dual Destinies ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ace Attorney: Dual Destinies IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodeerib palju punkte ▞▞▞
▞▞▞ Ace Attorney: Dual Destinies 2022 version ▞▞▞
Prefekt!!!
Tore
Suurepärane rakendus. Kuigi ma hindan vajadust kaitsta piraatluse eest, on tõsiasi, et see nõuab rakenduse käivitamisel võrgu kontrollimist, pisut tüütu.
Snowball.io Action ena
Ace Attorney: Dual Destinies Phiêu lưu zjis
Väga mõnus ports!
See on sama suurepärane kui 3ds, kuid see jäätub pidevalt, kui proovib stseeni laadida. Palun lahendage see probleem
See on kohati naljakas ja kohati kurb ning see on hea täiendus sarjale, ehkki mitte parim pealkiri. Ikka tasub mängida, 8/10
Iz gud
Suur tänu Nexuse paranduse eest; see tegi mu päeva tõeliselt paremaks! Mäng mängib suurepäraselt ja graafika on väga kena. Loodan tulevikus näha Androidis rohkem Ace Attorneyt!
Alguses käivitamine ebaõnnestus, kustutasin selle. Aasta hiljem laadisin selle uuesti alla ja see käivitub ja mängib hästi, kuid lihtsalt ei laadi mänguandmeid isegi pärast mitme pesa salvestamist. Jälle kustutatud.
See on kindlasti suurepärane mäng. Parima kogemuse saamiseks soovitan esmalt mängida eellugude triloogiat ja Apollo Justice’i (saadaval Androidis).
Tõesti suurepärane Ace Attorney mäng Mul on sellega teatud mured, kuid kokkuvõttes on see tõesti väga suurepärane mäng.
Ma armastan sind Capcom
Ui vigastas ja ma ei saa ristküsitluse ajal tõendeid esitada, kuna kohalolek asendatakse uurimisega.
Seda on väga lihtne. Kuni viimase juhtumini. asjade väljaselgitamiseks ei pea te tegelikult otsima jalutuskäiku. Ma ei näinud juhtumit 5 tulemas, kuid häbistan seda eelmist mehhaanikat, nagu video kordus, et leida evdaince'i või prindib vasteid või evdaince'i 3D-vaatamist, mida kasutatakse ainult üks kord. oleks abiks olnud, kui see oleks saanud asukohtade 3D-vaatamise.
Suurepärane sadam
Suurepärane mäng ja port, ainult tõsine etteheide on see, et Androidi Immersive režiimi ei toetata üldse, mistõttu mu telefoni kodunupp võtab väärtuslikku ekraaniruumi.
Hea, aga vahel pole mõtet
Suurepärane lugu, kuid jookseb kokku iga animeeritud stseen
See töötab minu Xiaomi Redmi S2-ga koos MIUI 10-ga suurepäraselt! Lõpetasin just mängu ja see on hämmastav! Ma pole kunagi 3ds-i omanud ega tahtnudki, nii et selle mängu omamine Androidis on suurepärane, sest olen selle sarja fänn olnud alates DS-i esimesest mängust! Ma saan varsti õigluse vaimu!
Mängu käivitamisel kukkus palju kokku, kuid suutsin siiski terve mängu läbi mängida. See mäng tundub lihtsam kui teised sarja sissekanded, kuid arvan siiski, et see on hea mäng.
Olen armastanud sarja The Ace Attorney igavesti, & viimati mänginud Apollo Justice one bcs Mul ei ole 3ds-i, et mängida sarja uusimaid kandeid. Mul on hea meel, et Capcom otsustas selle mängu lõpuks androidile portida. Ma ei suutnud naeratamist lõpetada päeval, mil sain lõpuks Dual Destines'i mängida (ja ootan põnevusega Spirit of Justice'i). Töötab minu Samsung Galaxy A5-ga (2017) suurepäraselt
Mäng võtab teid praktiliselt käest kinni ja juhatab teid läbi loo, andes teile isegi ülesannete nimekirja, et te ei eksiks. Iga pisiasja ei saa igas kohas kontrollida. See on PALJU naljakaid nalju, millest me ilma jääme, ja suur osa sellest, mis teeb need mängud nii lõbusaks. Tore oleks olnud ka mõne tuttavama näo esinemine. Ma igatsen ühte närust kutti. Ilma nende asjadeta ei tundu mäng täielik.
Suurepärane täiendus Ace Attorney sarjale. Hind võiks siiski madalam olla
Parim Ace Attorney mäng läbi aegade👍⭐
seda mängu ei laadita alla😡 see mäng on nõme, kui inimene, kes selle tegi, parandab selle
Muusika ja sfx ei tööta, kui jõuan 5. etappi (kosmosesse), see on tüütu
Mängul pole tehnilisest seisukohast midagi valesti, nii et võite olla kindlad selles osakonnas. Mäng ise tundub aga nagu LA Noire'i loll ja lineaarne animeversioon ning on omamoodi tüütu, kui tahad asjadesse lihtsalt süveneda, ilma et mõni uus tegelane sinu teele satuks.
Oleks 5, kuid jookseb anime lõikestseenidel kokku.
lõbus
Miks keegi mulle varem ei öelnud, et see mäng on Androidi jaoks saadaval?! Olin peaaegu valmis ostma Nintendo 3DS-i, et seda mängida! See on hämmastav! Kuid veelgi parem oleks, kui oleks võimalus lubada Jaapani häälnäitlemist.
Täpselt nagu 3DS-is mängides, aga Androidis! See on suurepärane: graafika, lugu, mehaanika, seeria üks parimaid.
see on lõbus, kuid veidi lihtne
Töötas probleemideta, ei mingit kokkujooksmist ja mängisin kogu mängu lõpuni, kõik töötab sujuvalt, kaasa arvatud lõigatud stseenid (mängisin nii 8-tollise Samsung Galaxy S2 tahvelarvutiga kui ka Samsung Galaxy Note 8-ga ja see on suurepärane, et saate võimalus salvestatud seadmete vahel sünkroonida, et saaksin sõna otseses mõttes mängida kõikjal). Mul on ka hea meel, et saate lugeda vestluste ajalugu juhuks, kui teil mõni dialoog vahele jäi. Mida te ei saanud DS-is varasemate pealkirjade puhul teha. Tõesti suurepärane ports mängust. Soovin, et kõik Ace Attorney sarjad saaksid ingliskeelselt turult piisavalt armastust ja müüki, et nad saaksid oma uusimad pealkirjad inglise keelde lokaliseerida. Nagu alati, on tegelaste jaotusi lõbus ja lõbus vaadata.
Ace Attorney: Dual Destinies Adventure cmis
Üks mu lemmikuid AA mänge sarjas.
See töötab minu telefonis väga hästi. Kahjuks vajab mäng avamiseks Interneti-ühendust, kas ma ei saa seda võrguühenduseta mängida. Aga kõik on korras.
Mäng ise on suurepärane, olen mänginud kõiki varasemaid ässadvokaadi tiitleid ja see on üks parimaid! Mul oli väike probleem lõigatud stseenide külmutamisega, mis tähendab, et pidin mängu taaskäivitama – eriti tüütu, kui olin pool tundi mänginud ega jõudnud edusamme salvestada.
Hea ports head mängu. Lõpp kannab päris raskelt.
Armastan seda mängusarja.
Mäng ise on suurepärane, Apollo Justice'i tohutu edasiminek. Rakendusel on aga ebamugavaid hetki ja keset dialoogi seiskub. Kõige hullem on aga see, et tundub, et iga teine avanev stseen külmutab mängu ja peate rakenduse uuesti üles laadima. Olen selle tõttu tegelikult edusamme mitmel korral kaotanud, korra viinud mind isegi terve päeva algusesse. Kui laadite selle rakenduse alla, salvestage see igal võimalusel käsitsi!
Hea mäng
See on minu esimene Ace attorney mäng ja ma armastan seda!
Palun aidake, mäng ei tööta minu nexus 5-ga. Olen oodanud võimalust seda mängu mängida igavesti.
Armasta seda mängu ja armasta Phoenix Wrighti seeriat. Uued tegelased olid suurepärased, naasvad tegelased veelgi paremad! Lugu oli kindel, kuid tundus, et mäng hoidis vahel liiga palju käest kinni. Endiselt tugev 5/5 ja ostmist väärt.
Ace Attorney: Dual Destinies Aventura gnpj
Olin lõpujuhtumiga peaaegu lõpetanud. Seade tardus taaskäivitus ja kustutas kõik minu salvestatud andmed. Nüüd olen alustanud juhtumist 1 üsna nördinult.
Suurepärane mäng. Armastan seda.
Armastan sarja endiselt. Arvustused on siiski õiged, see versioon on pigem läbimäng kui mäng... Kui see on mõttekas. Lood on kuidagi pikad ja nii tihti ei mängi, kui tahaks. Kuid mäng on endiselt lõbus! :3
Oleks PARIM, kui lisate võimaluse teksti kellegi jaoks suuremaks teha inpeard vissuoniga. Peale selle, et see on täiuslik, olen juba aastaid oodanud, et DD ilmuks Androidis ja ma loodan, et õigluse vaim ja HD-triloogia tulevad välja ka Androidis.
Suurepärane mäng ja seeria taastamine pärast Apollo Justice'i. Ma armastan Ace Attorney mänge ja see on hea sissekanne. Kuigi sellel on mõned kasutajaliidese veidrused, on see kindlasti samm edasi Apollo Justice'i mänguviimistluses.