Post by inryfamucu on Feb 24, 2022 10:48:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tie Dye ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tie Dye IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy neobmedzené kryštály ▞▞▞
▞▞▞ Tie Dye 2022 version ▞▞▞
Ako v poho
Je to super hra sa mi podarilo tričko jednorožca
Úžasný
Naozaj som chcel hrať túto hru, ale zaostávam. Stalo sa to so všetkými týmito typmi aplikácií, ktoré si stiahnem. Nie som si istý, či je to hra alebo moje zariadenie. Ale moja sestra ho má a nemá problém a má ho rada, tak dávam pár hviezdičiek za pobavenie pre moju sestru
Je to zábavná, farebná, relaxačná a zábavná hra, ktorá podporuje kreativitu. MILUJEM TÚTO HRU!!! Je to môj obľúbený a vrelo odporúčam. Ale môžem PROSÍM požiadať 1) bez mužských zákazníkov, 2) bez plaviek, 3) VIAC tričiek!!! Najviac sa mi páčia tričká, NEPÁČAJÚ sa mi plavky a NEPÁčia sa mužskí zákazníci. Inak je hra perfektná!
Tie Dye Simulação vfr
Veľmi často sa zasekne a vždy zobrazuje reklamu, ktorá nie je pripravená na dvojité odmeny a na nové vybavenie!! Prosím, pokúste sa vyriešiť tento problém, plz!
v pohode
Táto hra je zábavná a okrem toho je super oneskorená a nerobí to, čo chcete, pretože tak veľmi zaostáva a len tam sedí a zafarbuje celé tričká na jednu farbu.
Тай-дай Симуляторы gzfg
Úžasná hra. Crazy labs vyrába dobré herné aplikácie. Našiel som to na Tapchamps, skvelom webe pre hráčov. Vždy viažem farbivo 👍
Skvelá zábava, kým to trvá. Veľa reklám. Tye Dye Shop je MAXED, ale už nezostáva nič na upgrade. Výhry sa stále hromadia. Žiadne questy na dokončenie. Vytvorené návrhy môžu byť ÚŽASNÉ a ja súťaž zakaždým vyhrám, aké sú šance.... 😉
je to veľmi skvelá hra a dáva naozaj peniaze, alebo je to len pre zábavu,
Takže moje deti milujú túto hru, ale je pre nich ťažké sa orientovať kvôli všetkým reklamám. Úplne by som zaplatil pár babiek, aby som udržal reklamy preč.
Hra je zábavná, ale je medzi nimi príliš veľa reklám, ako keby ste to robili vy, ale je to zábava na upokojenie, ale ako keby sa mi tie reklamy nepáčili
dobré, ale existujú nejaké ishuse
Najprv obrázok/miniatúra aplikácie č. Uvedomujete si, že malé deti hrajú vašu hru? Potom uvidia toto. Po druhé dodatky. Po farbení kravaty ich nepotrebujete vždy toľko, koľko ľudí hrá vašu hru, že ich naozaj nepotrebujete.
Táto hra je skvelá zábava, ale je tu problém, ak by mohli zmeniť množstvo reklám každé kolo trvá 5 minút a na konci každého kola je pridanie, ak vás pridania neobťažujú, zahrajte si túto hru, aj keď osobne mám trik na to stlačíte tlačidlo zdieľania a potom stlačíte nepozerajte pridať pridať potom ste už videli toto pridanie a vráti vás to späť do hry bez toho, aby ste museli pozerať pridanie, okrem toho, že je to skvelá hra a rozhodne ju odporúčam
Worms 3 アーケード olxx
Páči sa mi mechanika a farby, ale príliš veľa reklám, pokiaľ si nevypnete wifi a dáta, ale potom môžete robiť VIP zákazníkov, pretože by ste si normálne museli pozrieť reklamu, aby ste si mohli objednať. Tiež si myslím, že by bolo skvelé, keby ste si mohli zafarbiť veci na ozdobenie svojho obchodu a prispôsobiť ich tak, aby boli vaše.
Ak máte radi reklamy a máte radi závady a ak radi zaostávate, aj keď máte doma perfektné Wi-Fi, táto hra je pre vás a ak sa vám páči veľa, vždy si vytvoríte nový typ košele, táto hra je presne pre teba
Takže keď som začal hrať hru, bola to naozaj zábava a je skvelé, že si môžete odomknúť nové oblečenie, dal som jej 4 hviezdičky, pretože keď si dievča vyskúšalo tričko, oči mala ako tma, tak som pokračoval a oči všetkých ostatných boli čierna tma, takže to nie je žiadna sranda. Niečo iné je, že na konci každej úrovne sú reklamy, ale tento problém vyriešim vypnutím internetu.
Hmmmmmm...skúsim maľovať, ale vidím len fialovú. Tričko je fialové a nevidím čo robím...nepáči sa mi to. Bola to zábava, keď som to ja a môj bratranec hrali, ale NEFUNGUJE TO VŠETKO!!
najlepšie
Pri prvom stiahnutí hrala normálne. Po 2 minútach začne meškať a telefón zamrzne. Keď telefón začne reagovať, obrazovka stmavne, ako keby bol telefón vypnutý, a zapnutie obrazovky trvá 5 minút. Reklamy zakaždým, keď sa dostanete do časti ponorenia do vody. Opravte aplikáciu. Vôbec by nemal bežať pomaly alebo meškať. Nemalo by to spôsobiť, že by sa telefón rozhýbal.
Je to dobrá hra
Keď som prvýkrát vyskúšal túto aplikáciu, nedovolila mi prihlásiť sa, túto aplikáciu som už hral na telefóne priateľov a bola to naozaj zábava, ale bolo tam slušné množstvo reklám. Zbohom!!! 😊😊😊
Milujem túto hru, ale stále sa zatvára/spadne, keď sa pokúšam poslať svoj návrh do súťaže. Opravte to alebo môžem odinštalovať.
Môžem súhlasiť so všetkými jedno-dvojhviezdičkovými recenziami, s kategóriou tri+, nie toľko. Rovnako ako recenzie väčšiny ľudí, ktoré boli mimoriadne kritické (oprávnene), reklám je príliš veľa, vždy na štvrtom kroku, ktorým je namáčanie oblečenia vo vodnej časti. Zdá sa, že väčšina problémov je práve v tomto bode, rovnako ako chyby a pomalé obnovovacie rýchlosti. Hra sa mi páči, ale je príliš rozbitá. Ani neviem, ako to dostalo viac ako dve hviezdičky, keď je to extrémne rozbité, opravte túto hru.
Nie tam žiadne triko
Tie Dye Simulasi auc
Táto hra je naozaj zábavná, ale z nejakého dôvodu vždy, keď mi niečo ponúknu, keď si pozriem reklamu, zobrazí sa správa, že to nie je dostupné. Robí to vždy. Bolo by pekné dostať ponúkané darčeky. Okrem tohto malého problému je hra v poriadku.
Tie Dye Simulasi qjlk
Táto hra je veľmi dobrá, ale keď som sa dostal trochu ďaleko, dali mi úlohu, potom som bol práve dokončený a poslednou úlohou bolo maľovanie sprejom a vybral som si skvelú možnosť, potom som ťukol na ďalšie dno, potom som to nedal Neviem, čo sa stalo, hárok skvelých možností nebol na obrazovke a potom som skúsil celý proces znova, ale znova sa stalo to isté. Neviem prečo sa to stalo, ale je to v poriadku.
Čakal som, že to bude dobré, ale namiesto toho to má veľa reklám, aj keď máte dáta alebo wifi, budete čakať 30 sekúnd, pretože to reklamy nenávidia
Chcel som dať 5 hviezdičiek, ale vadila mi jedna vec, ktorá mi jednu hviezdu vzala, a to, že tam nie sú žiadni chlapi, ktorí by kupovali veci. To je sexistické a nikto nemá rád sexizmus a vadí mi to už od prvého hrania. Celkovo je to však stále veľmi zábavná a návyková hra.
to je v poriadku, jedna z hier.
Páči sa mi tá hra, jedna vec, ktorú na nej neznášam je, že vždy, keď skončím s oblečením, stále prichádza reklama.
Tie die hra je super.
Je to návykové, ale MOJA OBĽÚBENÁ úľava od stresu!!!!!!! Nie som fanúšikom reklám, ale zaoberám sa tým, pretože MILUJEM TÚTO APLIKÁCIU!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️
Príliš veľa reklám, ale zábava
Hra sa mi páčila, ale reklama sa zobrazí vždy, keď navštívim VIP zákazníka a reklama má 30 sekúnd.
Je to úžasná hra s úžasnou grafikou Páči sa mi hrateľnosť, ale vyskytol sa problém a problém, keď som hru nejaký čas hral, zrazu sa vráti domov A všetko je prázdne, takže tento problém rýchlo vyriešte, inak ho odstránim hra, ktoru nemusim robit len ja tak opravte tento problem........iba ze je to pekna a dobra hratelnost............DAKUJEM ZA HRANIE...